Een ambachtelijke keuken…

De keuken van het moment,
gekoppeld aan de vagaries van temperaturen en seizoenen,
kan alleen echt zijn.


Kaart en suggesties :


Moules, Gillardeau
Saint Jacques de Normandie.
24€/36€

De l’aile de raie,
chou de milan, agrume.
22€/33€
et/ou
Du foie gras de canard, kyrielle, pomme, airelles. 28€/45€

Du veau, le contre rôti,
la blanquette, des bettes.
34€
et/ou
Du pigeonneau, l’aileron et la cuisse confite,
la poitrine juste rôtie,
Truffe Melanosporum, corne de gâte, poireaux.
54€
(sup 10€ pour le menu 4 services)

Le plateau de fromages belges.
(sup10€ ou 15€ avec le vin)

Deux desserts annoncés par Céline.
10€

 

4 gangen 59€/25€ met wijnen.
7 gangen 80€/35€ met wijnen.
Het menu wordt geserveerd voor de ganze tafel.

Laatste order voor het grote menu, 13H en 20H.
Het restaurant sluit om 15:30 en 23:30 uur
Gelieve ons op de hoogte te stellen van uw allergieën en onverdraagzaamheden bij het boeken.

Wij bieden een driegangenlunch, elke lunch die aan u bekend wordt gemaakt volgens de gewassen van het moment. : 39€ of 60€ aperitief, wijn, water, koffie