An artisan's cooking…

The cooking of the moment,
linked to the vagaries of temperatures and seasons,
can only be genuine.


Dishes and suggestions :


Moules, Gillardeau
Saint Jacques de Normandie.
24€/36€

De l’aile de raie,
chou de milan, agrume.
22€/33€
et/ou
Du foie gras de canard, kyrielle, pomme, airelles. 28€/45€

Du veau, le contre rôti,
la blanquette, des bettes.
34€
et/ou
Du pigeonneau, l’aileron et la cuisse confite,
la poitrine juste rôtie,
Truffe Melanosporum, corne de gâte, poireaux.
54€
(sup 10€ pour le menu 4 services)

Le plateau de fromages belges.
(sup10€ ou 15€ avec le vin)

Deux desserts annoncés par Céline.
10€

 

4 cours 59€/25€ with wines.
7 cours 80€/35€ with wines.
The menu is served for the whole table.

Last order for the large menu, 13H and 20H.
The restaurant will close at 15:30 and 23:30
Please notify us of your allergies and intolerances when booking.

We offer a three-course lunch, every lunch, which will be announced according to the harvest of the moment. 39€ or 60€ aperitif, wine, water, coffee